Warmte brengen in je huis tijdens de winter

4f682d94e0png


De winterkleren komen weer uit de kast, de warme chocomelk wordt regelmatig gemaakt. En je thuis is een plek waar je na een lange, koude en donkere dag weer binnen komt. Hoe zorg ik dan dat ik een ‘warm’ welkom krijg als ik thuis kom? In deze blog is te lezen hoe je je huis kan omtoveren van een kale lege plek tot een knusse en warme plek.

ed38c4241ajpg

Daar zit ik dan, met me chocomelk in mijn ene hand en speculaas in de andere hand. Ik kijk naar buiten en zie dat de schemering invalt. De donkere periode van de dag begint aan te breken. De lantaarnpalen gaan aan, ik doe binnen de lampen aan en ik steek wat kaarsjes op. Het gele effect in mijn woonkamer geeft me een hartverwarmend gevoel. Door de goudgele embrasse van ArtiDecor aan mijn kille grijze gordijn, heb ik toch het idee dat de zomer het hele jaar in mijn huis rond hangt.

6170c6e207png

Als je van die goudgele kleur nou alles behalve een warm gevoel krijgt, kun je natuurlijk op onze site zoeken naar een iets wat warmere kleur, bijvoorbeeld rood. Tevens komt de kleur rood meer richting het gevoel van de kerst. Wat natuurlijk een hele warme en sfeervolle periode van het jaar is. Zelf heb ik niks liever dan met mijn gezin op de bank zitten, dekentje erbij, leuke kerstfilm en een warm thuis.

Kreeg je nou zo’n warm gevoel van binnen door deze blog? En wil je die warmte maar al te graag over brengen naar je huis? Klik op de foto’s voor de specifieke producten.2d380938c1png